De snelste makelaars in het centrum van Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar een makelaar Amsterdam Centrum, Noord, Oost, Zuid of West.

Wanneer we het hebben over het kiezen van de juiste of beste makelaar gaat het vaak voornamelijk over kosten en service. Waarbij de meesten wat betreft service kijken naar ervaringen van anderen.

Verwachtingsmanagement makelaar

Zelden worden er van te voren afspraken gemaakt wat betreft snelheid, terwijl juist snelheid – met name het gebrek aan snelheid – tot grote frustraties kan leiden. Zowel bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van een huis. Hieronder twee simpele voorbeelden.

– Je hebt een huis op het oog en belt de makelaar om een bezichtiging voor je in te plannen, dan wil je het liefst binnen een uur de bevestiging dat het geregeld is.

– De fotograaf is langs geweest en de foto’s van je huis zijn klaar om op Funda te plaatsen, nu is het zaak een en ander zo snel mogelijk online te zetten.

Hoe voorkomen je dit soort zaken?

Bovenstaande zaken zijn makkelijk te voorkomen door van te voren duidelijk afspraken te maken met je makelaar. Vraag van te voren hoe snel zij reageren op een e-mail, telefoontje, bezichtigingen inplannen, wanneer je huis op Funda komt te staan etcetera. Dit voorkomt een hoop stress op het moment zelf.

Makelaar Amsterdam Centrum

Bovenstaande tips helpen je bij het kiezen van de juiste makelaar, of het nu gaat om een aankoop-, verkoop- of verhuurmakelaar. Ondanks onze tips kan het nog steeds lastig zijn om de goede te kiezen, het team van Huizenmarkt kan je hierbij helpen. Op basis van jouw (woon)wensen en budget kan ons team je een makelaar adviseren. Uiteraard ben jij altijd vrij om alsnog een andere makelaar te kiezen.

Verwachting huizenprijzen Amsterdam Centrum

De huizenprijzen in Amsterdam Centrum blijven stijgen, week op week, maand op maand. Inmiddels hoort dit stadsdeel tot een van de meest oververhitte stadsdelen wat betreft de huizenprijzen. Betaalbare woningen zijn er niet of nauwelijks, en ook woningen in het hogere segment zijn schaars. Dit zie je niet alleen terug in de prijzen maar ook in de tijd tussen het op de markt komen van een woning en de verkoop, deze is binnen Amsterdam in het centrum het kortst.

In 2019 werd er nog lacherig gedaan over een kamer van 9m2 voor bijna een ton, inmiddels zijn we gewend aan deze vierkante meterprijzen. Door deze omstandigheden zijn makelaars extra

belangrijk geworden, het kiezen van een goede makelaar kan ervoor zorgen dat je jouw droomhuis wel vs. niet weet te bemachtigen.