Digitaal reclamebord om de aandacht te trekken van winkelend publiek

Digitale billboards worden een populaire manier om de aandacht van het winkelend publiek te trekken. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

Plus, ze zijn een geweldige manier om uw bedrijf te promoten. Als u denkt over het gebruik van een digitaal billboard, hier zijn enkele tips om u te helpen aan de slag.

Digitaal reclame maken

winkel billboardIn het winkelgebied is een nieuw digitaal reclamebord geplaatst in een poging de aandacht van het winkelend publiek te trekken. Het billboard is 8 voet hoog en 6 voet breed, en bestaat uit een reeks kleine schermen waarop verschillende beelden en boodschappen kunnen worden getoond. Het billboard is uitgerust met sensoren die de aanwezigheid van mensen kunnen detecteren, en de beelden en boodschappen dienovereenkomstig aanpassen.

Als er bijvoorbeeld veel mensen in de buurt zijn, zal het billboard een boodschap tonen die hen aanmoedigt om in de nabijgelegen winkels te gaan winkelen. Als er weinig mensen in de buurt zijn, schakelt het billboard over op een meer algemene boodschap die het gebied promoot als een geweldige plek om te winkelen. Het digitale billboard is slechts een van de vele manieren waarop bedrijven het winkelend publiek op nieuwe en innovatieve manieren proberen te bereiken.

Strategische plekken

Door te begrijpen hoe de hersenen van mensen werken, kunnen digitale billboard bedrijven hun billboards op strategische locaties plaatsen om de aandacht van het winkelend publiek te trekken. Uit het onderzoek bleek dat de meeste deelnemers naar het midden van het scherm keken en dat ze de meeste tijd besteedden aan het kijken naar het onderste derde deel van het scherm. Deze informatie kan worden gebruikt om bedrijven te helpen hun advertenties op digitale billboards te plaatsen.

Tagged with: