Lint kopen om een cadeau in te pakken

Ook bij het geven van een cadeau is de eerste indruk belangrijk. De ontvanger zal natuurlijk blij en soms zelfs verrast zijn bij het krijgen van een presentje. Maar iedereen die wel eens een aardigheidje heeft gekregen weet het; Je let haast vanzelfsprekend op de verpakking van het geschenk, naast de vorm van de doos en de maat.

lint kopenEen verpakking met een standaard pakpapier maakt nu eenmaal minder los dan een cadeau wat mooi ingepakt is met een decoratief lint. De ontvanger ziet het krijgen van een met zorg ingepakt cadeau als extra aandacht voor zichzelf. Iets wat zowel bij een persoonlijk als ook zakelijk geschenk een enorme meerwaarde heeft. Geef je zelf een cadeau weg? En wil je dit ook positief laten opvallen? Dan kun je lint kopen voor iedere gelegenheid. Van kraamcadeau tot Valentijnscadeau.

Bedrijven in deze industrie weten wat werkt.

Heb je ooit een cadeau ontvangen van een bedrijf? Misschien een kerstpakket van jouw werkgever? Een grote kans dat er een lint om de doos zat. Deze extra decoratie kost vrijwel niets, echter is de extra waardering van de ontvanger onbetaalbaar. Cadeaus die op grote schaal worden ingepakt zoals de eerdergenoemde kerstpakketten hebben dus vaak een lint, met een platte strik. Dit laatste wordt gedaan om transporttechnische redenen.

Lint Kopen Online of Groothandel

Voor een kleine hoeveelheid lint kun je online prima terecht. Maar ook als er behoefte is aan grote hoeveelheden lint kan dit tegenwoordig prima online geregeld worden via een linten groothandel. Deze bieden voor bedrijven een groot aantal optie om te verpakken of te versieren. Bij een goede groothandel is er voldoende kennis aanwezig om voor ieder project een passend lint te vinden.

Tagged with: